Connect with us

Clotilde Armand preferă ”dracii”: ‘Așa este atunci când ești obișnuit să te uiți doar la diamante”

Economic

Clotilde Armand preferă ”dracii”: ‘Așa este atunci când ești obișnuit să te uiți doar la diamante”

sursa foto:   INQUAM/George Călin

    Cătălin Motea

  • 18.02.2021

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand precizează pe pagina sa de Facebook, că expoziția cu ”dracii”,  ”este organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Constantin Brâncuși”.

”Câteva lămuriri pentru cei care folosesc arta ca atac politic.

Avocatul fostului primar și șeful PSD sunt supărați că am deschis holul primăriei pentru ca artiștii tineri să-și expună lucrările. Și au început cu propaganda și misiunea de kompromat. Titlurile următoare circulă în presa condusă de foști turnători sau infractori: ”Drăcoaice fără sutien la primăria condusă de Clotilde Armand”, ”Clotilde Armand e înconjurată de drăcoaice!”. Doar că ce să vezi? Nu sunt nici ”Drăcoaice” și nici ”înconjurată de drăcoaice”. Sunt operele de artă ale absolvenților de la secția de Sculptură din cadrul Universității Naționale de Artă din București. Și eu am deschis acest hol al primăriei pentru ei și pentru cei care vor și n-au unde să-și expună lucrările. Mă bucur să sprijinim arta tânără și în acest spațiu poate expune oricine dorește.

PS: Această expoziție este organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Constantin Brâncuși. Comuniștii au vrut să-i dărâme ”Coloana fără de sfârșit” de 3 ori cu tractorul, au considerat arta lui ”decadentă” și au refuzat moștenirea lui.

PPS: În imagini sunt lucrările despre care unii spun că sunt scandaloase. Ce să faci?! Așa este atunci când ești obișnuit să te uiți doar la diamante”, a scris Clotilde Armand pe Facebook

SHARE

COMENTEAZĂ

Continuă să citești
S-ar putea să-ți placă și...
Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Economic

Publicitate Promo

Top 7 Zile

Publicitate Promo
To Top