Academica Clinceni – FC Argeș, de la 13:30! bdquo;Debut fără Ilie Poenaru

Iosif Pintilie

Data publicarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 12:09

Data actualizarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 13:37

Academica Clinceni – FC Argeș 0-0

Min. 1 A început Meciul

10:00 Ziua din Liga 1 debutează cu duelul dintre Academica Clinceni și FC Argeș. Lanterna roșie a clasamentului, Academica Clinceni, speră să obțină un succes la primul meci pe care aceștia îl joacă în Liga 1 fără Ilie Poenaru, plecat la Gaz Metan.

  • Academica Clinceni - FC Argeș, LIVE TEXT de la 13:30! ”Debut” fără Ilie Poenaru

Chiar și cu o victorie, Academica Clinceni va rămâne ultima în clasament. Echipa are în prezent doar două puncte, în timp ce Dinamo, a doua echipă din coada clasamentului, se bucură de șase puncte.

Academica Clinceni este echipa cu cele mai multe goluri încasate. De 18 ori mingea a trecut de linia porții echipei ilfovene, cifră de care se aproprie doar Dinamo, care are 17 goluri primite, însă statistica este direct influențată de duelul cu FCSB de etapa trecută. De altfel, Clinceni a piercut ultimul duel cu 5-0, la Ovidiu, împotriva Farului.

FC Argeș are 10 puncte și se clasează pe poziția 10, peste echipe puternice precum Sepsi, FCU Craiova sau Dinamo. Argeșeniii vin după două victorii fără gol primit, în duelurile cu ultimele două echipe amintite anterior.

Cele două echipe s-au întâlnit de două ori până acum, în sezonul precedent, Clinceni a obținut 4 puncte din dubla cu FC Argeș, după 1-0 pe teren propriu și 1-1 în Trivale.

Pe acceași temă