ACUM Universitatea Craiova – Sepsi | GOOOL! Gustavo egalează cu o lovitură de cap trimisă cu pământul

Ana-Maria Popescu

Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 20:48

Data actualizarii: Luni 13 Septembrie 2021, 21:36

Universitatea Craiova 1-1 Sepsi 

 

  • Universitatea Craiova

Min. 33: GOOOOOOL UNIVERSITATEA CRAIOVA! Gustavo se demarcă după o centrare din bandă și îl învinge pe Niczuly cu o lovitură de cap cu pământul! 

Min. 22: OCAZIE UNIVERSITATEA CRAIOVA! Nistor îl lansează ideal pe Bancu, jucătorul pătrunde în careu și îl vede perfect pe Koljic, în fața porții, dar atacantul șutează în bară cu poarta goală! 

Min. 17: GOOOOL SEPSI! Fofana îl învinge pe Pigliacelli după o gafă a portarului. Mitrea a șutat din lovitură liberă, iar italianul a respins în față. 

Min. 13: OCAZIE UNIVERSITATEA CRAIOVA! Koljic reia cu capul după o centrare din corner, dar Niczuly este atent și are o super-paradă!

Min. 12: OCAZIE UNIVERSISTATEA CRAIOVA! Ivan primește în careu și centrează în fața porții, balonul este deviat, ajunge la Bancu, iar căpitanul șutează de lângă punctul cu var, însă Niczuly e atent și respinge. 

Min. 1: A început meciul! 

Echipele de start:

Echipa lui Reghecampf vine după două victorii consecutive, iar acum poate să urce pe loc de play-off, în cazul în care reușește să obțină o victorie cu Sepsi. Oltenii au 12 puncte în clasament după primele 7 etape, în care au câștigat de patru ori și au pierdut trei meciuri. 

De cealaltă parte, echipa lui Leo Grozavu are o singură victorie în acest sezon, în prima etapă cu Academica Clinceni. De atunci, Sepsi a bifat trei remize și trei înfrângeri și vine după egalul de pe teren propriu cu FC Botoșani. 

În întâlnirile din play-off, Sepsi s-a impus în retur cu 2-0, în timp ce meciul tur s-a încheiat 0-0. 

Partida va fi condusă de la centru de Marian Barbu, care va fi ajutat de Bogdan Gheorghe și Ferencz Tunyogi.

Pe acceași temă