Alertă de infectări într-o companie aflată sub comanda USR-PLUS! Nu s-a anunțat DSP! Directivă către angajați

 Alertă de infectări într-o companie aflată sub comanda USR-PLUS! Nu s-a anunțat DSP! Directivă către angajați

Este alertă într-o companie de stat aflată sub comanda USR-PLUS! Mai exact, Transelectrica, companie aflată la ordinul ministrului Claudiu Năsui, s-ar afla într-o situație de urgență.

Compania de stat Transelectrica, în plină pandemie, a organizat o ședință de lucru, la un hotel din Sibiu, cu 98 de persoane. În urma acestei acțiuni au început să se îmbolnăvească de COVID salariații participanți. Sunt, în prezent, patru cazuri confirmate în sediul central. Nu s-a anunțat DSP, iar salariaților confirmați li s-a spus să declare că s-au îmbolnăvit în altă parte, relevă informațiile dezvăluite din interiorul companiei pentru FLUX 24.

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica S.A. este operatorul național de transport de energie electrică din România.

Vezi și

Dat jos de mineri în anii ’90, Petre Roman acuză că ‘o mafie politică’ a decis că trebuie să plece! Sfatul pentru Florin Cîțu

Veste bună de la Guvern pentru toți cei care contribuie la Pilonul II de pensii private obligatorii

Nici urmașii răzeșilor lui Ștefan cel Mare nu spun pas la nepotisme! Fiică de secretar de stat USR-PLUS, angajată la cabinetul unui parlamentar al Alianței

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *