Ani de zile au încasat salarii babane fără să știe să scrie și să citească! Concedieri în Poliția Locală

 Ani de zile au încasat salarii babane fără să știe să scrie și să citească! Concedieri în Poliția Locală

Poliția Locală Sector 6 se reorganizează! Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat că 100 de polițiști locali nu știu să scrie și să citească.

Așadar, potrivit edilului de sector, din 400 de polițiști locali vor rămâne 300.

Joia trecută, Consiliul Local Sector 6 a adoptat proiectul privind aprobarea Organigramei, Statului de Funcţii, Regulamentului de Organizare şi Funcţionare ale Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6.

Conform proiectului, aproape 100 de poliţişti vor fi concediați.

Vezi și Discuții pe grupurile de WhatsApp ale Poliției Române. Cazul suspect al polițistului-campion de la Trupele Speciale, care acuză că fost executat de cei pe care îi pregătea

Reprezentanţii sindicatelor poliţiştilor s-a opus reorganizării Poliţiei Locale şi au ridicat obiecţii la proiectul de hotărâre, în timp ce primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a susţinut că prin reorganizare se va face şi o reformă a instituţiei.

Cei mai buni 300 din aceştia 400 rămân. Şi cu ei vom reforma şi vom aduce la masă Poliţia Locală. E un proces de reformă. (…) Trebuie să fac ceva. Oamenii vor intra în cursuri de formare, vor fi formaţi pe lege, pe comunicare”, a declarat Ciucu, citat de Agerpres.

Dacă oamenii nu ştiu să scrie şi să citească, nu pot să înţeleagă legea pe care trebuie s-o aplice. Nu pot să dea amenzi. Atât de simplu e – de-abia aştept testele, de-abia aştept să scrie corect limba română, pentru că Poliţia Locală, pentru că încasează salarii mai mari datorită sporului de hrană în special, a fost penetrată prin şpăgi care s-au dat de-a lungul timpului şi nu doar în Sectorul 6 şi a ajuns o ruşine”, a mai spus Ciucu.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *