Connect with us

Anunț de ultimă oră al ministrului Nicolae Ciucă! Noi beneficii pentru pensionarii militari

Economic

Anunț de ultimă oră al ministrului Nicolae Ciucă! Noi beneficii pentru pensionarii militari

Ministrul Apărării, Nicolae Ionel Ciucă, anunță noi beneficii pentru pensionarii militari.

Potrivit lui Nicolae Ciucă, Guvernul Orban a aprobat o hotărâre care alocaă pensionarilor militari bilete de tratament balnear și recuperare.

Vești bune pentru seniorii noștri!
Ieri am votat și aprobat în ședința de Guvern o hotărâre care alocă pensionarilor militari bilete de tratament balnear și de recuperare.

Astfel, în fiecare an, cinci la sută din numărul pensionarilor aflați în plată la fiecare casă de pensii sectorială vor beneficia de bilete, respectând anumite criterii de selecție.

În actul normativ sunt reglementate, totodată, condițiile care trebuie îndeplinite cumulativ de către pensionarii militari pentru a beneficia de bilete de tratament, respectiv de decontare a costului acestora.

Stațiunile de interes național și local, precum și stațiunile balneare și balneoclimaterice, vor primi pensionarii militari cu bilete de tratament balnear și de recuperare pe durata întregului an calendaristic.

La fel ca și în cazul voucherelor de vacanță, aceasta este o măsură care va avea efecte benefice nu numai asupra pensionarilor, dar și asupra industriei turismului din România, grav afectat de pandemia COVID-19.”, informează Nicolae Ciucă.

Vezi și

Document intrat în posesia Bugetul.ro! Dovada că s-a solicitat și la Ministerul Economiei inventarierea personalului care vrea să se vaccineze

Vești importante pentru șoferi! Ce se întâmplă cu calcularea polițelor RCA

Document. Suma impresionantă pe care o va câștiga omul pe care Clotilde Armand îl face șef al Poliției Locale Sector 1

Continuă să citești
S-ar putea să-ți placă și...
Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Economic

To Top