Ar trebui suspendat Istvan Kovacs! Un fost președinte al CCA cere sancționarea drastică a bdquo;centralului de la FCSB – Dinamo

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 16 Septembrie 2021, 19:38

Data actualizarii: Joi 16 Septembrie 2021, 19:49

Kovacs l-a eliminat pe Steliano Filip în minutul 37 al meciului dintre FCSB și Dinamo, la scorul de 1-0, pentru gazde, moment în care echilibrul partidei s-a rupt, iar Dinamo a sfârșit prin a fi umilită de marea rivală.

 

Reluările au arătat că faultul a fost inexistent, lucru reclamat și de Steliano Filip la finalul confruntării, iar Ion Crăciunescu cere sancționarea drastică a lui Kovacs.

 

În urma eliminării primite în timpul meciului cu FCSB, Steliano Filip a primit o suspendare de două etape.

 

„Se încadrează la o mare gafă de arbitraj, să îi dai roșu lui Steliano Filip, în loc să îi dai galben pentru simulare fotbalistului de la FCSB, diferența e ca între Muntele Everest și Dealul Patriarhiei. Cu siguranță ar trebui suspendat Istvan Kovacs.

 

îmi aduc aminte că după un moment similar, eu am schimbat o brigadă care trebuia să oficieze la un meci din cupele europene, iar UEFA ne-a felicitat. Ei spun că arbitrii trebuie să primească meciuri, doar că trebuie să arate că sunt și în formă

 

Istvan face astfel de gafe pentru că are o anumită suficiență, sunt greșeli impardonabile, eu cred că nu se pregătește cum trebuie și nu acordă atenția cuvenită meciurilor. Fiecrea joc e ca un examen, cu toate că ai arbitrat bine 10 meciuri e posibil să gafezi în al 11-lea. Dacă faci o astfel de eroare nu te iartă nimeni, e clar că a produs o pagubă unei echipe și trebuie să suporte consecințele”, a precizat Ion Crăciunescu, potrivit realitateasportiva.net.

 

FCSB a trecut cu scorul de 6-0 de Dinamo, înregistrându-se astfel cea mai mare diferență de scor din istoria derbiurilor dintre cele două echipe.

Pe acceași temă