Artiștii români, lăsați în continuare cu buzunarele goale. Dan Bittman: ‘Aștept să sosească banii cu porumbeii voiajori. Banii probabil vor face parte din noua campanie politică’

În plină pandemie, în anul 2020, Comisia Europeană a venit cu un instrument menit să protejeze economiile de pierderea locurilor de muncă. Artiștii români nici acum nu și-au primit banii. Dan Bittman a declarat, la REALITATEA PLUS, că nu are încredere că va primi cineva acești bani, care, cosnideră el, au fost doar pe hârtie.

„Banii nu au venit în pandemie. O parte s-au dus către festivalul Untold, dar către cei care chiar au avut nevoie au venit 4.000 de lei lunar, din care 2.000 au fost taxe. Aceste 4 miliarde fac parte din cele 80 de miliarde de euro promise de președintele Klaus Iohannis. Sunt încrezător și aștept să sosească banii cu porumbeii voiajori. Banii aceștia au fost repartizați, probabil, pe hârtie. Orban se luptă în continuare cu pandemia, care a cam murit de la începutul anului. Au găsit în fiecare zi motive să deturnăm atenția românilor de la problemele reale. Banii ăștia nu vor fi primiți de nimeni, probabil vor face parte din noua campanie politică”, conchide artistul.

În plină pandemie, în anul 2020, Comisia Europeană a venit cu un instrument menit să protejeze economiile de pierderea locurilor de muncă. Este vorba de fondul SURE, care are un buget total de 94,3 miliarde de euro. Scopul era să sprijine financiar guvernele din UE, să le pună la dispoziție bani pentru scheme de ajutor prin care să fie protejați angajații și lucrătorii independenți.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *