Așa au reușit cei de la CFR să dribleze regulile UEFA! Alex Chipciu rămâne la CFR și poate juca în cupele europene

Iosif Pintilie

Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2021, 19:10

Data actualizarii: Joi 09 Septembrie 2021, 19:12

Miercuri, CFR Cluj și Alexandru Chipciu s-au despărțit, în urma unui conflict între fotbalist și patronul Neluțu Varga. Totuși, se pare că Alexandru Chipciu va continua la CFR, sub comanda lui Dan Petrescu. Campioana a reușit să păcălească regulile în acest caz.

Alexandru Chipciu nu a fost inclus pe lista UEFA la termen, deoarece se afla în scandal în scandal cu patronajul echipei. Imediat după expirarea termenului, apele s-au liniștit, iar CFR a regretat că nu se va putea baza pe Chipciu. Astfel, au găsit un circuit prin care au reușit să ocolească regulile.

  • Așa au reușit cei de la CFR să fenteze regulile UEFA! Alexandru Chipciu rămâne la CFR și poate juca în Cupele Europene

„FC CFR 1907 CLUJ SA vs. CHIPCIU MIHAIȚĂ ALEXANDRU –  Încetare raporturi contractuale. Admite cererea formulată de reclamant. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților începând cu data de 08.09.2021. Definitivă. Pronunțată azi, 08.09.2021, în ședință nepublică, la sediul LPF”, a anunțat ieri Liga Profesionistă de Fotbal.

Câteva ore mai târziu, Chipciu a semnat un nou contract cu CFR Cluj, din postură de jucător liber de contract. De ce? Deoarece regulamentul anunță că după expirarea termenului mai poate fi înscris un jucător liber de contract. Astfel, acest loc i-a fost oferit lui Chipciu. 

Chipciu a semnat cu CFR Cluj, la începutul lui 2020, un contract valabil doi ani și jumătate. 850 de mii de euro este cota de piață a fostului jucător al lui Anderlecht, potrivit transfermarkt.com

CFR Cluj, cu Marius Șumudică antrenor în primele etape ale acestui sezon, este pe primul loc în campionat, cu 21 de puncte din tot atâtea posibile, și este singura echipă calificată în grupele unei competiții europene.

În Conference League, CFR se va duela cu AZ Alkmaar, Jablonec și Randers, ÎN DIRECT pe Pro TV și Pro X. 

Pe acceași temă