Asalt al Poliției Române! Zeci de persoane sunt vizate de această operațiune!

 Asalt al Poliției Române! Zeci de persoane sunt vizate de această operațiune!

Poliția Capitalei a demarat o operațiune de amploare joi dimineața. S-au pus în aplicare 99 de mandate de aducere în București, precum și în județele Călărași și Dâmbovița.

Astăzi, 25.01.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigarea Criminalității Economice din Poliția Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pun în aplicare 99 mandate de aducere, în București și județele Călărași și Dâmbovița, într-un dosar privind săvârșirea unor infracțiuni de înșelăciune, informează Poliția Capitalei.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în perioada martie 2020- prezent, 99 persoane ar fi folosit documente falsificate, solicitând și primind din partea Agenției de Plăti și Inspecție Socială indemnizații destinate sprijinirii salariaților în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS COV 2, in valoare de 4.500 lei/ lună .

Cuantumul prejudiciului este de 1.500.000 lei.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, informează DGPMB.

Vezi și

ANAF le-a pus gând rău jucătorilor la păcănele, premianților din cultură și celor care încasează venituri în străinătate, din premii sau jocuri de noroc

EXCLUSIV Lucian Bode pregătește reorganizarea Ministerului de Interne! Mai apar două funcții de conducere în MAI

Cutremur între ANPC și ANSVSA! Omul pe care Dacian Cioloș a fost forțat să-l destituie, la o zi după ce tot el l-a făcut șef, revine în prim-plan!

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *