Autoritățile se bâlbâie în privința incendiului de la Marius Nasta! Vlad Voiculescu, contrazis de ISU

 Autoritățile se bâlbâie în privința incendiului de la Marius Nasta! Vlad Voiculescu, contrazis de ISU

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a declarat, duminică seara, în privința incendiului de la Institutul „Marius Nasta”, că niciunul din cei șapte pacienți aflați în unitatea mobilă ATI nu era intubat.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov l-a contrazis pe ministrul Sănătății, comunicând că cinci din cele șapte persoane erau intubate.

Ce a declarat Vlad Voiculescu:

„E totul în regulă. Vorbim despre un incident la o secție exterioară, la o caravană ATI. Nu a fost în niciun moment foc.

A fost vorba de fum ieșit de la un generator aflat în curtea spitalului.

Sunt șapte pacienți. Niciunul nu era intubat, niciunul nu a fost afectat de acest incident, de altfel, minor”, a afirmat Voiculescu, după cum am scris AICI.

Ce a transmis ISU-BIF:

„În urmă cu scurt timp a fost anunţat faptul că se degaje fum de la un ventilator exterior al unităţii mobile ATI de la Spitalul Marius Nasta.

În interiorul unităţii mobile sunt 7 pacienţi (5 dintre aceştia fiind intubaţi ) care nu au fost răniţi. Intervin 8 autospeciale de stingere, 8 SMURD. În acest moment nu se observă degajare de fum şi se fac verificări pentru indetificarea focarului, Preventiv, cei 7 pacienţi vor fi relocaţi în cadrul altor secţii din spital”, a anunţat sursa citată.

Vezi și

‘La vremuri noi, tot noi!’ Pensionari din Ministerul de Interne, ‘unși’ directori de Clotilde Armand și Ciprian Ciucu

PNL continuă numirile făcute pe bază de carnet de partid! Din Parlament, ajunge șef de instituție!

Vine ‘apocalipsa’ economică peste Europa? Căderea acestui tip de industrie arată primele semnale de sărăcie în rândul populației

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *