Avem dovada! Clotilde Armand a mințit!

 Avem dovada! Clotilde Armand a mințit!

Dezvăluire Bugetul.ro. La 19 august 2021, consilierii PNL Sector 1 o acuzau pe Clotilde Armand că și-a luat trei săptămâni de concediu. La 20 august 2021, primarul Sectorului 1 îi contrazicea pe liberali, susținând că nu se află în concediu, după cum am scris, la acea vreme, AICI. Într-un răspuns pentru Spotmedia.ro, Primăria Sectorului 1 a dezvăluit că Armand a fost în concediu în perioada 4 august-20 august. Așadar, vineri, 20 august, în ziua în care susținea că nu este în concediu, Clotilde Armand era acasă.

La 20 august, Armand a anunțat, pe Facebook, că a virat 2,8 milioane de lei Spitalului Floreasca, pentru plata în integralitate a tuturor facturilor de utilități, întreținere și funcționare.

Întrebată pe pagina de socializare dacă nu e în concediu, așa cum au acuzat consilierii liberali, Armand a răspuns: „Nu”.

Vezi și EXCLUSIV Poliția nu a terminat nici până azi renumărarea voturilor de la Sectorul 1! Noi solicitări de prelungire a termenului fixat pentru finalizarea procedurii

Dovada că,în ziua în care era în concediu, Clotilde Armand a spus că nu e în concediu 

Însă, surpriză! Conform răspunsului Primăriei Sectorului 1, la 20 august, Armand era în concediu.

Răspunsul Primăriei Sectorului 1 cu privire la concediul lui Clotilde Armand:

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost în concediu de odihnă în perioada 04.08.2021-20.08.2021”, a transmis Primăria Sectorului 1, la solicitarea Spotmedia.ro.

Clotilde Armand a mințit cu nerușinare, în uralele urmăritorilor

De-a dreptul halucinant este modul în care minciuna lui Clotilde Armand este înghițită și aplaudată de fanii primarului Sectorului 1.

Vă redăm câteva dintre aceste comentarii: „Aveti de gand sa candidati la presedintie?? Sau tot analfabeti si corupti vom avea pe lista?? Succes…”, „dar duceți-vă Doamnă odată în concediu!…. 😂😂”, „chiar m-am si mirat ca plecati in vacanta , nu ça nu ati fi meritat.Doar ça hienele deabea asteapta un moment de absenta din partea dvs…..”, „consilierii PNL,spun ceea ce le dicteaza partidul mult ,,iubit „psd.”.

Acuzațiile făcute de PNL Sector 1, la 19 august:

Să-i transmită cineva doamnei Clotilde Armand că nu e o rușine să-ți iei concediu, rușinos e să spui că nu ești în concediu, pentru a-ți crea o imagine de luptătoare neobosită.

Eugen DINU

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *