bdquo;Asta e cea mai mare problemă a jucătorilor tineri! Reacția lui Reghe după criticile primite de Markovic la națională

Ana-Maria Popescu

Data publicarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 13:37

Data actualizarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 13:42

Laurențiu Reghecampf a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului despre criticile primite de Jovan Markovic la echipa națională, după ce în jurul jucătorului s-a creat un adevărat ‘război’, conducerea oltenilor susținând că totul a plecat în urma comentariului făcut de Adrian Costeiu în meciul cu Macedonia de Nord. 

Patronul Mihai Rotaru și comentatorul PRO TV au purtat un dialog în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”, acolo unde au dezbătut prestația slabă a atacantului și cifrele acestuia din meciul cu Macedonia de Nord. Markovic a fost criticat și de nume importante din fotbal pentru ultimul meci făcut la națională, însă finanțatorul clubului susține că cel care i-a pus ‘eticheta’ a fost jurnalistul PRO TV. 

  • Laurentiu Reghecampf

„Asta e cea mai mare problemă a jucătorilor tineri!”

Întrebat la conferința de presă despre faptul că atacantul său a fost „tocat” de presă, antrenorul a oferit un răspuns sincer, punctând faptul că cea mai mare problemă a jucătorilor tineri o reprezintă oscilațiile de formă. 

„’Tocat’…a fost criticat, să spunem așa, după ultima partidă, dar dacă ne uităm la ultimul meci al naționalei, nu cred că doar Markovic a fost vinovatul principal. În general, echipa nu s-a ridicat la nivelul jocului și nu au făcut un joc bun. 

Eu am încredere în el în continuare, e un jucător tânăr, care vine după o perioadă grea pentru el. Saltul pe care l-a făcut e incredibil, cred că Mirel va miza în continuare pe jucători tineri. Jucătorii tineri au oscilații foarte mari, asta este cea mai mare problemă pe care o au jucătorii tineri în momentul de față. 

Eu nu l-aș critica. Mă interesează că a venit sănătos, putem să îl folosim la următoarele partide și cu siguranță îl veți vedea”, a declarat Laurențiu Reghecampf.  

Pe acceași temă