bdquo;Au jucat cu o echipă care nu mai există! Primul om din fotbal care contestă victoria clară a FCSB-ului cu Dinamo

SPORT.RO

Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 00:34

Data actualizarii: Luni 13 Septembrie 2021, 00:47

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat la finalul meciului dintre FCSB și Dinamo că „roș-albaștrii” nu ar trebui să uite faptul faptul că au jucat împotriva unei echipe „care practic nu mai există”.

„Arbitrul a stricat partida prin acea eliminare. Dinamo poate fi salvată de primarul de la Sectorul 2, care are lege și bani pentru așa ceva sau Aviația Americană. Dacă vine, o salvează pe Dinamo. 

E păcat de clubul Dinamo în ce hal a ajuns. Mi-a fost milă când am văzut ce se întâmplă pe teren. Mai bine se jucau cu cei tineri, nu se făceau de râs cu ei, dacă luau șase.

Dragomir: „Diferența este mai mare!”

Diferența este mai mare. Diferența este de vreo zece goluri, dar îmi pare rău de Dinamo.

FCSB a jucat cu o echipă dezorganizată, dezmembrată, obosită, neplătită, care practic nu mai există”, a spus Dumitru Dragomir la finalul meciului cu Dinamo.

FCSB – Dinamo s-a încheiat cu victoria categorică a gazdelor, scor 6-0. Golurile au fost marcate de Claudiu Keşeru (26), Octavian Popescu (43), Paulo Vinicius (45+2), Andrei Cordea (45+7 – penalty), Valentin Gheorghe (54) şi autogolul lui Ricardo Grigore (67).

Este pentru prima oară în istorie când „eternul derby” se încheie cu un asemenea scor.

Pe acceași temă