bdquo;Gordinho Neymar, spectacol cu Peru! Recordul doborât de brazilian și replică pentru critici: bdquo;Nu știu ce să mai fac!

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 09:08

Data actualizarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 09:17

Neymar a făcut spectacol pe teren propriu, după ce meciul cu Argentina a fost suspdendat în minutul 7 din cauza autorităților medicale. Starul lui PSG i-a pasat decisiv lui Ribeiro, în minutul 15, iar în minutul 40 a înscris. 

Astfel, Brazilia își consolidează poziția de lider, cu 24 de puncte în 8 meciuri, la 6 puncte distanță de Argentina. 

  • Neymar

„Nu știu ce să mai fac pentru ca oamenii să îl respecte pe Neymar!”
 

Neymar a devenit astfel brazilianul cu cele mai multe goluri înscrise în preliminariile Campionatului Mondial, cu 12 reușite, dar și cel mai bun pasator al naționalei Braziliei. La final, „decarul” a avut un discurs dur, pentru cei care îl critică. 

„Rezultatele colective sunt mai importante, însă în același timp sunt fericit să fiu cel mai bun marcator din preliminarii, cel mai bun pasator al Braziliei și curând, cu voia lui Dumnezeu, va fi o onoare să îl depășesc pe Pele. Nu știu ce altceva să mai fac în acest tricou pentru ca lumea să îl respecte pe Neymar”, a spus fotbalistul.

Răspunsul pentru critici
 

Recent, Neymar le-a răspuns celor care au spus că s-a îngrășat, după ce în presa internațională au apărut imagini cu el din vacanță, când se afla pe un yacht în Ibiza. 

Brazilianul a postat o nouă poză pe contul de Instagram, după meciul de aseară, în care avea tricoul ridicat și își etala pătrățelele, alături de descriere: „Gordinho, bom de bola” (n.r Grăsuțul, bun cu mingea). 

Pe acceași temă