bdquo;Un jucător căruia vrem să-i creăm personalitate! Cine va fi căpitanul FCSB-ului la derbiul cu Dinamo

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 17:22

Data actualizarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 17:43

Edi Iordănescu a anunțat că va analiza serios toate variantele pe care le are la dispoziție și va lua o decizie alături de lotul de jucători.

Iordănescu jr. nu exclude varianta ca banderola să fie preluată de un fotbalist tânăr.

„Cine va fi căpitan? Vedem. Sunt 2-3 jucători pe care îi am în vederi pentru postura aceasta. Când mă vedeți că numesc un jucător cu experiență, înseamnă că se „reclamă” treaba asta fiindcă are maturitatea necesară. Dar, probabil, că vor fi cazuri în care poate să apară și un jucător tânăr, căruia vrem să-i creăm personalitate, să-i dăm încredere. Vedem.

În primul rând, să stabilizăm primul 11 și veți vedea cine va fi căpitan. Toate deciziile îmi aparțin. Grupul se va supune și să fiți siguri că nu aleg întâmplător, analizez foarte bine”, a dezvăluit Edi Iordănescu la conferința de presă premergătoare meciului cu Dinamo.

Sport.ro a aflat, însă, că Edi Iordănescu nu va merge pe mâna unui jucător tânăr la meciul cu Dinamo. Favorit să poarte duminică seara, pe Arena Națională, banderola de căpitan al „roș-albaștrilor” este Miron, care a revenit după o accidentare.

FCSB întâlnește, duminică, de la ora 21:00, marea rivală Dinamo, pe Arena Națională. Cele mei tari faze vor fi pe sport.ro.

Pe acceași temă