Becali, gata să dea lovitura cu super-mutarea verii! Vinicius vine să semneze cu FCSB! Ce salariu va avea

Din articol

FCSB poate îi poate da o lovitură importantă campioanei României!

CFR Cluj a renunțat la Paulo Vinicius în vară, iar jucătorul e foarte aproape să se întoarcă în Liga 1, după ce Gigi Becali și-a exprimat interesul pentru a-l aduce la echipa sa. Vinicius a fost unul dintre oamenii de bază ai ardelenilor în ultimele sezoane, însă imediat după încheierea sezonului și-a anunțat plecarea. 

Gigi Becali a anunțat în repetate rânduri că are nevoie de un fundaș bun pentru echipa sa, iar în ciuda faptului că i-a adus pe Stipe Vucur și Alexandru Crețu, pe care a spus că îl va folosi pe postul de fundaș central, Vinicius ar fi următorul său transfer. Mai mult, brazilianul urmează să revină în România din Brazilia în cursul zilei de luni, informează Fanatik

Conform sursei citate propunerea patronului FCSB este pe un sezon, iar Vinicius ar urma sa încaseze un salariu 15 000 de euro lunar. Salariul său ar fi cu 5 000 de euro mai mic decât cel pe care îl avea la campioana României. Fundașul și clubul s-ar fi înțeles în proporție de 90%, urmând să fie stabilite și detalii legate de clauzele din contract. 

CFR Cluj l-a transferat pe Paulo Vinicius în 2017, de la Apolon Limassol, liber de contract. De atunci, fundașul brazilian a strâns 139 de meciuri în tricoul ardelenilor și a înscris 16 goluri. 

 

„Am contactat să iau un fundaș central!” 
 

Gigi Becali a confirmat la PRO X că a luat deja legătura cu un fundaș central, fără însă să dea nume. Finanțatorul s-a enervat după meciul cu Karagandy, când Iulian Cristea a comis greșeli decisive în joc și a anunțat că își va lua un fundaș pe care să se poată baza. 

„Nu mai vreau să critic jucătorii, dar trebuie să vorbim despre asta. Poate să facă o prostie din asta, de te curăță. Zici că e speriat de bombe. La gafa pe care a făcut-o Cristea, eu azi am contactat să iau un fundaș central. Așa ceva nu ai voie să faci. Poți să pierzi mari calificări. Va mai juca, în sezonul regulat, unde nu contează că se înjumătățesc punctele”, a spus Gigi Becali, la PRO X.

  • Becali, gata să dea lovitura cu super-mutarea verii! Vinicius vine să semneze cu FCSB! Ce salariu va avea

Pe acceași temă