Când va încasa Universitatea Craiova primii bani pe Cicâldău. Mihai Rotaru dezvăluie și ce sumă a investit în 2021

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 13:55

Data actualizarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 14:32

Universitatea Craiova a dat lovitura în această perioadă de transferuri.

Clubul din Bănie l-a vândut pe Alexandru Cicâldău (24 ani) la Galatasaray pentru 6.5 milioane de euro.

  • „Pentru Cicâldău nu s-a încasat niciun ban” Mihai Rotaru dezvăluie cât a investit la Universitatea Craiova

Cu toate acestea, Mihai Rotaru l-a luat gratis de la FCSB pe Ionuț Vînă (26 ani), cedându-i pe Andrei Burlacu (24 ani) și Ivan Mamut (24 ani) la vicecampioana României, și l-a împrumutat pe Lyes Houri (25 ani) cu 150.000 de euro de la Fehervar până la finalul sezonului. 

Însă finanțatorul Universității Craiova a precizat că prima tranșă din banii pentru Cicâldau va intra la începutul lunii octombrie, așa că a fost nevoit să finanțeze clubul cu 500.000 de euro. 

După Cicâldău, nu am avut nicio încasare. După Mihăila am avut încasări undeva la 30%, dar știți foarte bine că anul trecut s-au plătit bani frumoși pentru Ofosu, Mamut, Cîmpanu. Banii se întorc pe măsură ce vin.

Banii sunt utilizați și pentru medicamentație, cantonament. Am plătit pe un cantonament și 200.00 de euro. Aceia sunt bani care trebuie să vină de undeva, iar în acest moment au venit de la mine. 

Chiar și anul acesta am adus o contribuție de 500.000 de euro, în condițiile în care noi am vândut. Pentru Cicâldău nu s-a încasat niciun ban, prima tranșă care e undeva la 20% din sumă se va încasa la începutul lunii octombrie”, a declarat Mihai Rotaru la Ora Exactă în Sport, la PRO X, emisiune moderată de Mihai Mironică. 

Universitatea Craiova va juca în a opta etapă din Liga 1 cu Sepsi OSK, luni, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro. După șapte etape scurse din Liga 1, oltenii se află pe locul 6, cu 12 puncte.  

Pe acceași temă