Ce lovitura pregateste Mititelu Jr.! FCU Craiova negociaza cu unul dintre fotbalistii care au impresionat la Dinamo in playout

Adrian Mititelu Jr. are planuri mari pentru urmatorul sezon in care echipa sa va juca in Liga 1. 

Potrivit ProSport, patronul celor de la FCU Craiova negociaza cu Raul Albentosa, fotbalist care a contribuit enorm la salvarea lui Dinamo de la retrogradare. 

Fundasul in varsta de 32 de ani si-a anuntat pe Twitter plecarea din Stefan cel Mare, ulterior fiind ofertat de catre olteni. Spaniolul este dorit in Banie, dar ultimul cuvant pentru realizarea transferului il va avea Adrian Mutu.

Noul antrenor al celor de la FCU Craiova si-a dat deja acordul pentru mai multe mutari, printre fotbalistii pe care Mutu si i-ar dori la echipa remarcandu-se Balgradean, Chipciu, Gaman sau Palic. 

Raul Albentosa a ajuns la Dinamo in aprilie, din postura de jucator liber de contract, iar la finalul acestui sezon si-a anuntat despartirea de echipa, motivand ca nu vrea sa continue din cauza problemelor financiare.  

Dupa cateva luni foarte intense si, in acelasi timp, foarte fericite, trebuie sa-mi iau ramas-bun de Dinamo Bucuresti. Cu obiectivul realizat si lasand clubul in prima divizie. Aici m-am intors sa ma bucur de fotbal„, a scris fundasul pe contul sau de Twitter.

Pe acceași temă