Ce sa fac eu la Dinamo? . Ce oficial dinamovist l-a contactat pe Ilie Dumitrescu dupa imprumutul de un an la FC Olt Scornicesti

Ilie Dumitrescu a continuat seria dezvalurilor interesante de la inceputul carierei sale, in cadrul unui interviu acordat Geaniei Ilies, pentru show-ul „Hai sa fim Super!”.

Celebrul fotbalist a vorbit despre un moment important din cariera lui, imprumutul pe timp de un an la FC Olt Scornicesti, marturisind ca a fost un moment dificil, mai ales ca nu avea o situatie financiara prea buna, asa cum a povestit in cadrul interviului. 

In plus, Dumitrescu a dezvaluit ca a avut si o oferta din partea celor de la Dinamo dupa acel imprumut, fiind cautat chiar de Mircea Lucescu. 

„M-au chemat in birou, Alexandrescu si Iordanescu, si mi-au zis ca merg imprumut un an de zile la FC Olt, la Scornicesti. N-aveam nici bani sa plec de la stadion, sa ajung acasa. Am luat-o pe jos, eram foarte afectat, dar m-am gandit totusi, echipa de Liga I, trebuie sa merg. 

N-aveam bani sa ajung la Brasov. Doamna Vera statea la parter, i-am cerut doua hartii de 100 de lei. I-am spus ca ii dau inapoi cand o sa pot. Cand am iesit din casa… mama mea statea la rand la carne. I-am zis ca ‘nu o sa mai stai la rand, iti promit eu!’. Pe urma a venit viata frumoasa. A fost greu ca sa ajungi sa faci performanta, sa devii un jucator important. Am stat un an la FC Olt, m-au chemat inapoi la echipa. 

La un meci de tineret, a avut un mic interes Lucescu. Ca sa merg la Dinamo. Am vorbit cu el, m-a contactat. Ce sa fac eu la Dinamo? Pana la urma m-au chemat la stadion, am semnat sa ma reintorc.„, a povestit Ilie Dumitrescu. 

Citeste si: „Cum sa ridic eu capul in fata lui Lacatus? O sa tin minte toata viata.” Momentul care l-a marcat pe Ilie Dumitrescu cand a ajuns la Steaua

Toate interviurile cu nume importante din sportul romanesc, destainuiri despre copilaria lor, cum au ajuns campioni, le gasiti aici

Urmareste mai sus materialul video complet cu povestile de la inceputul carierei spuse de Ilie Dumitrescu!

Pe acceași temă