Cea mai populara actrita pentru adulti a dezvaluit totul: A fost cea mai plictisitoare intalnire! Superstarul din NBA care nu a impresionat-o

Lana Rhoades (24 ani) tine din nou prima pagina a ziarelor. 

Retrasa din industria pentru adulti, Lana Rhoades ramane in continuare una dintre cele mai populare. Tanara a tinut prima pagina a ziarelor dupa ce a anuntat ca este insarcinata, prin intermediul unei postari pe contul de Instagram, iar acum a oferit detalii de la cea mai plictisitoare intalnire.

Desi nu a dezvaluit direct numele celui cu care s-a intalnir, presa din SUA asigura ca Lana a povestit despre Kevin Durant, superstarul din NBA. Fata a spus ca jucatorul a invitat-o la unul dintre meciurile sale, iar apoi au mers la cina impreuna, insa el a decis sa mai cheme o fata la intalnire, ca optiune de rezerva. 

„Tipul care m-a invitat a mai invitat-o pe o alta fata. Nu este prima data cand mi se intampla asta, sa fiu invitata la intalnire si sa cheme si o ‘optiune de rezerva’. Am incheiat cina si a plecat cu ea. Nu mi-a pasat cu cine a plecat. Intalnirea a fost plictisitoare si nu mi-a pasat ce s-a intamplat dupa”, a spus Lana citata de cotidianul SPORT.

Pe acceași temă