Cel mai negru scenariu! Un nou ‘lockdown’, pe masa capilor Ministerului de Interne

 Cel mai negru scenariu! Un nou ‘lockdown’, pe masa capilor Ministerului de Interne

Un scenariu-bombă a fost aruncat în spațiul public! La nivelul Ministerului de Interne, șefii de structuri s-ar pregăti de impunerea unui nou „lockdown”.

Se pare că se ia în calcul cel mai negru scenariu posibil, cel al intrării Bucureștiului într-un nou Lockdown, scrie Național.

Pe de altă parte, liberalul Mario De Mezzo a declarat, în această seară, la România TV, că nu crede într-un astfel de scenariu.

Eu nu cred în acest scenariu. Sigur, să ne ferească Dumnezeu de cifre rele. Cred că un lockdown ar fi greu spre imposibil de realizat. Nu cred că ne vom reîntâlni cu acea situație”, a afirmat De Mezzo.

După cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, prin ”închiderea” Capitalei, începând cu data de 15 martie s-ar intenționa prevenirea sau barem diminuarea unui al treilea val al pandemiei. Autoritățile încercând astfel să găsească o soluție care să poată fi aplicată cât încă suntem ”între cocoașe”, vorba lui Nelu Tătaru. Iar dacă se va ajunge la această situație, atunci se speră ca, în cel mai optimist scenariu cu putință, măsura să nu fie luată decât pentru 30 de zile. Și astfel Capitala să fie ”eliberată” înainte de Sărbătorile Pascale.

Autoritățile fiind conștiente că o nouă Noapte de Înviere petrecut în case de bucureșteni va tulbura și mai mult apele nemulțumirii populației. Însă nu doar de nemulțumirea locuitorilor Capitalei se tem cel mai mult artizanii acestei strategii. Ci mai ales de cea a polițiștilor. Mai ales dacă o astfel de decizie care va implica păstrarea ”cărnii de tun” din MAI pe străzi vine în contextul în care sindicaliștii MAI sunt oricum deja ”fierți” pe măsurile de austeritate luate de către actualii guvernanți”, spun jurnaliștii citați.

Vezi și

Super-veste pentru toți românii! Puteți câștiga sute de euro – Cum este posibil

Vești proaste pentru milioane de români! Facturile la gaz ar putea să crească considerabil

Se schimbă legea de la 1 martie 2021! România se aliniază unei directive UE! Se aplică la toate electrocasnicele

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *