Claudiu Năsui rupe tăcerea: ‘Guvernul Cîțu va pica, dar Klaus Iohannis nu va face nicio altă propunere de premier mult timp’

Fostul ministru al Economiei Claudiu Năsui a declarat că Florin Cîţu își dezvăluie strategia post-moțiune, iar după ce va fi votată moțiunea de cenzură, acesta tot nu va pleca de la Palatul Victoria, ”ci se va agăța de scaunul de premier și vom fi într-un interimat foarte lung”.

Florin Cîțu își dezvăluie strategia post-moțiune.

După ce trece moțiunea, el tot nu pleacă, ci se va agăța de scaunul de premier și „vom fi într-un interimat foarte lung”. Nu de alta dar încă sunt bani publici de luat prin noul PNDL.

Aviditatea de putere e atât de mare încât nu mai contează nicio constituție sau nicio regulă.

Guvernul Cîțu va pica, dar Klaus Iohannis nu va face nicio altă propunere de premier mult timp. Așa că rămâne tot domnul Cîțu mult timp. Ce înseamnă mult timp? Poate să însemne și 3 ani până în 2024.

Singurul lucru care se schimbă este faptul că guvernul interimar nu mai poate da OUG-uri. Lucru care, de fapt, este foarte bun. Dacă apare vreo urgență reală există întotdeauna procedura de urgență în parlament.

E incredibil cum niște oameni în văzul tuturor dau foc la țară fără să le pese de nimic altceva decât de interesul lor de partid. Au întors țara pe dos și au condamnat zeci de mii de români din cauza unui congres de partid. De mai multe săptămâni pentru ei nu mai contează constituția, regulile, democrația, nimic. Tot ce contează este să se țină agățați de putere ca să creeze noi sinecuri pentru activul de partid și să dea noi tunuri pentru grupurile de interese care îi susțin.

Iar pentru noi? Noi vom avea parte de creșteri de taxe și impozite. Nu de alta, toți banii aceia care merg în PNDL-uri și pensii speciale trebuie să vină de undeva”, a scris Claudiu Năsui pe Facebook.

Vezi și:

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *