Clienții lui Duckadam după prima repriză din Gibraltar. Fără interes, parcă nu au antrenor

Lincoln – CFR Cluj, manșa întâi din turul al doilea preliminar din Liga Campionilor, s-a încheiat cu victoria elevilor lui Marius Șumudică, scor 2-1, după o primă repriză de coșmar. 

CFR Cluj a avut o primă repriză neconcludentă în Gibraltar, contra celor de Lincoln, în manșa întâi a turului 2 preliminar din Liga Campionilor. 

Elevii lui Marius Șumudică au amenințat de la rar spre foarte rar poarta gazdelor, iar defensiva ardelenilor a fost surprinsă de mai multe ori. În consecință, Marco Rosa a deschis scorul pe finalul primei reprize, după o acțiune în mare viteză a celor din Gibraltar. 

Duckadam, mesaj virulent spre CFR

Surprins de evoluția ștearsă a campioanei României, Helmut Duckadam a taxat trei jucători importanți ai trupei din Gruia, dar nu l-a menajat nici pe Șumudică. 

”CFR joacă la fel de slab, nu se vede nicio îmbunătățire în joc. În schimb m-a surprins plăcut echipa din Gibraltar, cum pasează, o echipă bună.

Nu văd nicio dorință, mă uit la Deac, la Păun, la Costache, fără niciun interes. Parcă nu au antrenor”, a declarat la pauza meciului Duckadam, într-o intervenție la Digi Sport.

Imediat după pauză însă, Debeljuh a restabilit egalitatea, apoi a reușit dubla, aducându-i în avantaj pe campionii României. 

Returul are lor la Cluj-Napoca, pe 29 iulie.

  • Duckadam i-a criticat pe ardeleni după prima repriză.

FCSB – Shakhter Karagandy, joi, de la 21:30, în direct la PRO TV! Bucurați-vă de fotbal!

Pe acceași temă