Codrin Ștefănescu, informații de ultimă oră: O nouă întâlnire cu Liviu Dragnea! ‘Mâine seară ne vedem să stabilim’

Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu, a dezvăluit, pe Facebook, că duminică seara se va întâlni cu fostul lider PSD, Liviu Dragnea.

Codrin Ștefănescu se va vedea cu Liviu Dragnea, pentru a stabili programul pentru săptămâna viitoare, fostul șef PSD urmând să-și facă o serie de analize.

„Am promis cā vā țin la curent! Liviu Dragnea este cu copiii la Alexandria, eu cu Rāducu la pescuit! Ținem legătura telefonic, mâine searā ne vedem sā stabilim programul pentru săptămâna viitoare. Adicā medici, analize, spital. Vā salutām pe toți!”, a transmis Codrin Ștefănescu.

Vezi și Foto. Proaspăt eliberat, Liviu Dragnea petrece cu Codrin Ștefănescu și Carmen Dan

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber

Fostul lider social-democrat, Liviu Dragnea, a fost eliberat condiționat joi, după o decizie a magistraților de la Tribunalul Giurgiu.

Ajuns acasă, fostul șef PSD s-a pus la masă alături de fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, și de fostul ministrul de Interne, Carmen Dan.

Momentul mult asteptat!!! Doamne ajuta!!! Liviu este acasa!! Fericire maxima!!!”, este mesajul postat de Flavia Teodosiu, alături de o fotografie cu Liviu Dragnea.

În mod evident, din poza de grup nu lipsește Irina Tănase, iubita fostului șef social-democrat.

Joi, Tribunalul Giurgiu a admis cererea de liberare condiţionată depusă de apărătorii lui Liviu Dragnea. Fostul șef PSD se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de ICCJ la 3 ani şi 6 luni de închisoare, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Vezi și EXCLUSIV Vasile Dîncu, despre ieșirea dură a lui Liviu Dragnea: ‘Îi înțeleg reacția de frustrare. Pe de altă parte, a lăsat PSD-ul la un minim istoric’

EXCLUSIV Se pregătește instalarea unui șef plin la ‘Doi și-un sfert’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *