Codrin Ștefănescu: ‘Vreau să fac un anunț! Hărțuirea lui Liviu Dragnea continuă!’

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, anunță o nouă audiere a lui Liviu Dragnea la sediul Direcției Naționale Anticorupție. 

Ștefănescu spune că „hărțuirea lui Liviu Dragnea continuă”. Potrivit lui Codrin Ștefănescu, fostul lider PSD va merge la DNA, luni, chiar la ora când e programat pentru RMN.

„Vreau sā fac un anunț! Hārtuirea lui Liviu Dragnea continuā! Māine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii ii programaserā RMN-ul! Pe o chestie de procedurā la care, in mod legal, puteau participa doar avocații! Singuri, fārā el!

Dar sistemul āsta ticālos și rezist nu se lasā! Teama de Dragnea transpirā prin toți porii lor, frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toți! Abuzurile astea, in formā continuatā, dovada clarā a unor spaime imense. De care, intr-un viitor apropiat, știu și ei cā vor rāspunde! V-am anunțat ca sā știți cu toții ce se intâmplā!”, spune Codrin Ștefănescu.

La 15 iulie, Liviu Dragnea a fost eliberat din Penitenciarul Rahova. Fostul șef PSD se afla în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de ICCJ la 3 ani şi 6 luni de închisoare, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Vezi și Greul din Poliție, care a băgat un celebru procuror după gratii, a fost prins cu o avere nejustificată! Anul acesta a fost condamnat la închisoare, pentru că a încercat mușamalizarea propriului accident

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *