Cozmin Gușă, despre Liviu Dragnea: ‘E foarte bine că a ieșit. L-am criticat pentru multe, în special pentru prostia de a juca cu statul paralel’

Cozmin Gușă, analist politic și membru PSD,  a comentat la DCNewsTV eliberarea lui Liviu Dragnea. Acesta susține despre fostul lider PSD, ”că jocul lui va fi unul public, va incomoda adversarii taberei care l-au sprijinit să iasă dintr-o pușcărie mult prelungită peste ceea ce merita”.

‘E foarte bine că a ieșit. E mai puțin vinovat decât unii care sunt în libertate, la fel de vinovat ca alții care sunt în libertate… Eu pe Dragnea l-am criticat pentru multe, în special pentru prostia de a juca cu statul paralel, dar privatizări frauduloase la adresa lui sau acte de trădare de țară n-am văzut. Eu nu-l pun în clasamentul vinovaților. Cel puțin în clasamentul meu, el nu e în primele cinci locuri, în orice caz.’, a dezvăluit Cozmin Gușă la DCNewsTV.

‘Va fi de folos în jocul public’

‘Doar despre viitor se poate vorbi.’, a punctat Cozmin Gușă, care este de părere că Liviu Dragnea ‘și-a negociat bine această eliberare.’

‘Nu sunt naiv să cred o corectitudine a unui judecător de la Giurgiu a general eliberarea lui Dragnea. Dacă Dragnea nu ar fi dorit să fie eliberat, nu ar fi fost”, a adăugat Cozmin Gușă, menționând că ‘de aia a fost mutat la Giurgiu’.

Cozmin Gușă a mai declarat că, în opinia sa, Liviu Dragnea va fi de folos în jocul public. Gușă îl vede pe fostul lider PSD ca pe un ‘politician prins în insectar’, ce doar dă din aripi. 

‘Eu cred că jocul lui va fi unul public, va incomoda adversarii taberei care l-au sprijinit să iasă dintr-o pușcărie mult prelungită peste ceea ce merita. Bine, nici nu cred că merita pușcărie pentru faptele astea. Dacă e să luăm ad litteram, oricum el își făcuse fracția de mult și nu mai avea ce să decidă niciun judecător pentru că, Comisia din penitenciar decisese. Aia era de bază.

Cred că va fi de folos în jocul public, în continuare. La fel ca și pe alții, care sunt în libertate, eu pe Dragnea îl consider politician prins în insectar. Adică îl văd dând din aripi și atât, nemaiputând să zboare.’, a conchis Cozmin Gușă, informează dcnews.ro

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *