Cristian Ghinea îl pune la punct pe Dragoș Anastasiu, șeful Coaliției pentru Dezvoltarea României: ‘Ar face bine să discute cu colegii înainte să dea comunicate de presă’

 Cristian Ghinea îl pune la punct pe Dragoș Anastasiu, șeful Coaliției pentru Dezvoltarea României: ‘Ar face bine să discute cu colegii înainte să dea comunicate de presă’

Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, l-a criticat dur pe Dragoș Anastasiu, președintele Coaliției pentru Dezvoltarea României.

”Tocmai am avut o discuție cu Claudiu Năsui și consilierii mei despre PNRR; în procesul de lucru intens și integrare a propunerilor din aceste zile.

Septimiu Szabo îmi povestea cum lucrează constant cu Coaliția pentru Dezvoltarea României (CDR) și Bursa de Valori București pe o idee care ar putea ajuta, prin PNRR, la listarea mai multor companii românești la bursă. În paralel, au loc și discuții cu grupul BEI despre lansarea instrumentelor financiare. La toate acestea contribuția grupului de lucru pe fonduri europene din CDR este esențială.

Paradoxal, când deschid presa văd că președintele CDR, Dragoș Anastasiu, se plânge într-un comunicat de presă că nu colaborăm suficient și că nu sunt luate în seamă propunerile lor.

Sunt convins că acest nivel de detaliu și de lucru în comun sunt fără precedent. Poimâine ma vad cu vicepreședintele BEI cu care voi discuta partea de instrumente financiare, inclusiv cele propuse de CDR prin taskforce-ul de fonduri europene.

Poate dl. Anastasiu ar face bine să discute cu colegii înainte să dea comunicate de presă, mai ales despre fondurile europene”, a scris Cristian Ghinea pe Facebook.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *