Culio, fault grosolan la Botoșani! Brigada de arbitri n-a văzut gestul argentinianului

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 21:30

Data actualizarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 21:48

FC Botoșani – CFR Cluj, meci din etapa a opta a Ligii 1, naște ambiții enorme, dar și un joc la limita regulamentului.

La revenirea sa la CFR Cluj, odată cu primul meci pe bancă al lui Dan Petrescu, sud-americanul putea să fie eliminat în prima repriză. 

Culio l-a „secerat” pe Ongenda, Radu Petrescu n-a văzut

Repartizat de Petrescu în centrul compartimentului median, Culio a avut o reacție de neînțeles la un atac al elevilor lui Marius Croitoru. Gazdele inițiaseră un atac în banda stângă, prin Țigănașu, iar francezul Hervin Ongenda încerca să ajungă în careul ardelenilor, pentru o eventuală centrare. 

Fostul jucător de la PSG și-a valorificat viteza superioară, Culio, care-l marca pe francez, a realizat că-l va scăpa și l-a „secerat” din spate coordonatorul de joc al gazdelor. 

Pe reluările televiziunilor care au transmis partida s-a văzut clar că gestul argentinaianului nu a fost unul involuntar, însă brigada condusă de Radu Petrescu nu a văzut faultul, iar Culio a continuat jocul.

Imediat, Valeriu Bordeianu, secundul lu Dan Petrescu, i-a explicat antrenorului de la CFR gestul sud-americanului. Până la finalul primei reprize, Ongenda i-a reproșat și arbitrului de rezervă, Lucian Rusandu, că n-a văzut faultul din spate comis de argentinianul Culio. 

Pe acceași temă