Dan Barna îl desființează pe premierul Florin Cîțu: ‘Distribuitor de resurse pentru clientela de partid’

 Dan Barna îl desființează pe premierul Florin Cîțu: ‘Distribuitor de resurse pentru clientela de partid’

Dan Barna, liderul USR-PLUS, a lansat un atac dur la adresa premierului Flori Cîțu, într-un dialog cu Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

Barna a afirmat că Florin Cîțu a intrat în logica de „distribuitor de resurse pentru clientela de partid” și că, de aceea, se impune schimbarea premierului, pentru ca alianța PNL-USR-PLUS-UDMR să meargă mai departe.

Vezi și Clotilde Armand se plânge că e pe cont propriu! Criza guvernamentală îi afectează ‘proiectele foarte concrete’! ‘Ministrul Drulă era de acord’

Eu chiar cred că această Coaliție, PNL-USR-PLUS-UDMR, este singura în stare să facă niște reforme și care vrea să facă niște reforme. Că experiențele cu PSD le-am trăit cu toții, începând din Sectorul 1 și până la ultima localitate de la marginea țării, am văzut ce înseamnă guvernarea PSD. Înseamnă furt sau risipă a banului public. Asta e clar pentru toată lumea. În momentul în care PNL vine cu un premier care înțelege cum trebuie să conducă o Coaliție, ar putea să facă niște reforme și eu mă aștept… și aceste proiecte, nu vorbim numai de ADI-uri, aceste proiecte de care România are disperată nevoie. Dacă PNL va decide, după Congres, să meargă cu PSD-ul și să formeze din nou acel USL 2.0, practic România va pierde din nou doi ani. Pentru că reforme, în România, nu se pot face fără USR-PLUS și asta o arătăm și administrația ta, și poziționarea miniștrilor noștri la nivelul Guvernului, pentru că în aceste 8 luni, cei mai activi și cei mai vizibili au fost miniștrii USR-PLUS.

Acum suntem în această criză, pentru că, din păcate, un premier care părea reformist – asta e cumva frustrarea – a decis să intre în aceeași logică de distribuitor de resurse pentru clientela de partid. Or, lucrul ăsta se poate schimba cu un premier responsabil. Aicea suntem și sper să reușim să se deblocheze cât mai repede după Congres”, a afirmat Dan Barna.

Vezi și

EXCLUSIV Scurtcircuit în Ministerul de Interne, în mandatul lui Lucian Bode! Ancheta în cazul polițistului-campion de la Trupele Speciale, luată de la zero!

Vești bune pentru elevi și studenți! Guvernul ar putea crește bursele școlare

Situație dură pentru români! Acești proprietari riscă să fie executați silit

Discuții pe grupurile de WhatsApp ale Poliției Române. Cazul suspect al polițistului-campion de la Trupele Speciale, care acuză că fost executat de cei pe care îi pregătea

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *