Connect with us

Dan Barna, revoltat de alegerea PNL: ‘O decizie păcătoasă care nu va face o Românie mai bună’

Economic

Dan Barna, revoltat de alegerea PNL: ‘O decizie păcătoasă care nu va face o Românie mai bună’

Vicepreşedintele USR, fostul vicepremier Dan Barna, afirmă că PNL putea alege reformele, onoarea şi viitorul, dar a ales stagnarea, dezonoarea şi trecutul, a ales PSD, comentând astfel decizia conducerii PNL de a începe negocierile cu PSD pentru formarea Guvernului şi a unei majorităţi parlamentare care să-l susţină.

”PNL putea alege reformele, onoarea şi viitorul. A ales stagnarea, dezonoarea şi trecutul. A ales PSD. O decizie păcătoasă care nu va face o Românie mai bună”, a scris Barna pe Facebook.

El subliniază că singura alternativă democratică reală şi reformistă la puterea care se constituie este USR.

Conducerea PNL a votat luni, în şedinţa Biroului Politic Naţional, începerea oficială a negocierilor cu PSD pentru formarea Guvernului, liberalii dorind ca până la 1 decembrie Executivul să fie învestit, au precizat surse din PNL pentru News.ro. 48 de lideri din BPN au votat în favoarea guvernării alături de social-democraţi şi doar 22 s-au împotrivit. Ulterior, PNL a anunţat printr-un comunicat că, printre principiile pe care PNL le va susţine în negocerile care ar urma să înceapă chiar de marţi, se numără desemnarea unui premier PNL, realizarea reformelor asumate pe tema justiţiei şi închiderea MCV, precum şi respectarea parteneriatului PNL cu preşedintele Klaus Iohannis.

Continuă să citești
S-ar putea să-ți placă și...
Click să comentezi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Economic

To Top