Dan Barna sare în apărarea lui Clotilde Armand: ‘Am foarte mare încredere și o susțin în totalitate’

Vicepremierul Dan Barna precizat despre Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, că o ”susține în totalitate în efortul de a aduce prețurile” la salubrizare ”în zona de normalitate în care nu mai sunt de un număr foarte mare de ani”.

Este un diferend între Primăria Sectorului 1 şi furnizorul Romprest. Legea este foarte clară în astfel de situaţii – furnizorii de utilităţi publice trebuie să continue să asigure furnizarea serviciului până la clarificarea diferendului. Vom avea în câteva zile o rezoluţie pe acest subiect. Evident este o situaţie în curs de soluţionare. Am foarte mare încredere şi o susţin în totalitate pe Clotilde Armand în acest efort de a aduce preţurile la gunoi din Sectorul 1 în zona aceea de firesc şi de normalitate în care nu mai sunt de un număr foarte mare de ani. Am un dialog permanent cu doamna primar Clotilde Armand„, a afirmat Barna.

El a precizat că va discuta şi cu prefectul Capitalei:

O să vorbesc cu prefectul Capitalei să văd ce răspunsuri a primit de la autorităţile implicate în activitatea aceasta de sănătate publică – DSP, Garda de Mediu şi vom vedea care va fi decizia pe care şi-o va asuma„, a menţionat copreşedintele USR PLUS, informează agerpres.ro.

Vezi și:

Prefectul USR-PLUS al Capitalei o refuză pe Clotilde Armand: ‘Nu există un pericol iminent’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *