Dan Barna: ‘Vlad Voiculescu și echipa de la ministerul Sănătății au pornit un amplu proces de reformă’

 Dan Barna: ‘Vlad Voiculescu și echipa de la ministerul Sănătății au pornit un amplu proces de reformă’

Vicepremierul Dan Barna, a transmis, miercuri, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, mulţumiri personalului medical „greu încercat” şi de pandemia de COVID-19. El susține că ”În România, avem încă un volum uriaș de muncă până când ne putem declara mulțumiți”.

”Organizația Mondială a Sănătății a decis ca această zi să fie dedicată conștientizării nevoii de acces echitabil la serviciile de sănătate. Această necesitate e cu atât mai evidentă în contextul pandemiei.

În România, avem încă un volum uriaș de muncă până când ne putem declara mulțumiți. Și avem de lucrat încă foarte mult la calitatea serviciilor medicale. Facem aceste eforturi, însă ceea ce nu s-a făcut 30 de ani de management defectuos sau lipsit de viziune nu se poate rezolva în câteva luni. Dar suntem pe drumul cel bun.

În paralel cu administrarea deciziilor de zi cu zi legate de ținerea sub control a pandemiei, Vlad Voiculescu și echipa de la Ministerul Sănătății au pornit un amplu proces de reformă ale cărui rezultate vor să transforme radical în bine sistemul public.

Și au alături de ei toți oamenii buni ai acestei țări.

Personalului medical al acestei țări, greu încercat și când nu avem de-a face cu o criză mondială, vreau să îi transmit doar atât: Nu o să pretind că înțeleg cât de greu vă este în aceste zile dar vă mulțumesc din inimă. În numele meu și al Alianței USR PLUS”, a scris Barna, pe Facebook

Citește și:

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *