Dan Bittman: ‘Cred că pandemia a fost puțin pusă la cale. Să nu fi fost doar un exercițiu pentru ceva chiar foarte serios’

 Dan Bittman: ‘Cred că pandemia a fost puțin pusă la cale. Să nu fi fost doar un exercițiu pentru ceva chiar foarte serios’

Artistul Dan Bittman crede că pandemia de Covid-19 a fost ”puțin“ pusă la cale: ”Mai este o teamă. Să nu fi fost doar un exercițiu pentru ceva chiar foarte serios“.

Dan Bittman a vorbit despre pandemia de coronavirus și anomaliile ei. Artistul spune că de pe urma crizei sanitare a învățat „numai lucruri rele“, iar anul 2020 este un an pierdut, care a făcut ca oamenii să fie înjosiți.

Constituțional ne-a a fost luat un drept fundamental. La muncă. Mie mi se pare că eșecul este numai al statului. Statul a eșuat“, a explicat Dan Bittman.

„Eu asta văd până la urmă: reguli duble pentru toată lumea. Este penibil să îmi amintesc cum stăteau ăia cu trabucurile în biroul primului ministru. Ne-au păcălit în toate felurile. Ce am învățat? Ce să învățam? Lașitate. Am învățat numai lucruri rele. Pentru mine a fost un an pierdut 2020. Nici nu vreau să aud de el. Mă uitam la oameni și vedeam cât erau de ușor de calcat în picioare. Este vorba de bani. Oamenii vor să ducă ceva acasă pe masă“, a spus artistul.

Dan Bittman: Pandemia a fost „puțin“ pusă la cale

Bittman crede că pandemia a fost „puțin“ pusă la cale: „Nu știu, a fost bine gândită (pandemia – n.r.). Cred că a fost puțin pusă la cale“. Această teorie conspiraționistă o întărește printr-un exemplu concret: „Un fost ministru de Finanțe a spus că va exista primul trilionar. Zuckerberg este primul trilionar de pe pământ. Acum 6 luni spunea cineva: Uită-te pe bursă. A avut dreptate. În timp ce ei își făceau trilioanele, voiam să mă lase și pe mine să cânt. Nu vreau trilioane“.

În plus, lui Dan Bittman „îi este teamă să nu fi fost doar un exercițiu pentru ceva chiar foarte serios“: „Și mai este o teamă. Să nu fi fost doar un exercițiu pentru ceva chiar foarte serios. Mi-ar părea rău să fie așa și nu vreau să am dreptate. Înțeleg business-ul care a fost. Dar până acum, de când trăiesc, nu am mai văzut o chestie ca asta“., conform AlephNews.ro.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *