De ce a refuzat Gigi Becali oferta uriasa venita pe numele lui Octavian Popescu! Suma halucinanta pe care o cere in schimbul jucatorului

Gigi Becali are pe masa o oferta de 13 milioane de euro pe numele lui Octavian Popescu.

Patronul FCSB nu vrea, insa, sa-i dea drumul perlei sale, convins fiind ca va putea obtine 50 de milioane de euro daca il mai tine un an la echipa.

”O refuz pentru ca e un jucator pe care poti lua 50. Daca il dau cu 13, inseamna ca nu o sa mai iau niciodata 50. Daca am o perla si pot sa iau 50, pentru ca pot sa iau 50, pentru ca el e jucator de geniu, de ce sa-l dau? De ce sa iau 13 daca pot sa iau 50? Poate iau mai mult, ca daca-l tin trei ani, pot sa iau 100 de milioane.

Romania n-a putut vinde pana acum pentru ca n-a avut marfa. FCSB va fi imbatabila anul asta, sunt jucatori care vor face diferenta. Am avut jucatori si anul asta, dar erau accidentati, au fost si cu un mai tineri. O sa vedem daca eu am dreptate.

La Man, atat era valoarea, pana in 15.000.000, dar la Octavian Popescu e altceva, el e geniu. Fara munca nu se poate, dar la el e mai mult geniu. Vreau 50.000.000 pe el, atat! Eu nu vreau nici 20%, nici nimic, vreau 50.000.000 de euro. El sa mai joace doi ani in Romania.

De prin Italia e oferta, Giovanni s-a ocupat. Mi se pare ca Juve e echipa. Sunt mai multe cluburi care-l monitorizeaza. Mi-a zis Giovanni ca il sunau mai multi, in timp ce vorbea cu unul, il suna altul”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Octavian Popescu a venit la FCSB de la Regal Sport. In sezonul precedent, fotbalistul de doar 18 ani a jucat 34 de partide pentru gruparea „ros-albastra”, reusind sa marcheze patru goluri si sa ofere patru pase decisive.

Pe acceași temă