Decizia drastica luata de Negoita! Ce se intampla de la 1 iunie cu birourile dinamovistilor si cu baza de la Saftica

Vestile proaste se tin scai de Dinamo.

Dinamo a avut parte de un sezon plin de emotii, reusind sa evite barajul de retrogradare abia in ultimele etape ale playout-ului. Venirea lui Dusan Uhrin le-a dat incredere actionarilor DDB, care i-au promis cehului ca vor face un efort financiar pentru a-i oferi un buget care sa ii permita sa intareasca echipa.

Problemele, insa, nu s-au terminat. Dupa ce Cortacero a fost zarit in Bucuresti zilele trecute, dinamovistii au mai primit o veste proasta din partea lui Ionut Negoita. Fostul patron al clubului le-a transmis „cainilor” sa elibereze birourile de la RIN si minihotelul de la Saftica, potrivit ProSport.

Motivul pentru care Negoita a recrus la acest gest este faptul ca reprezentantii lui Dinamo nu au achitat chiria si nici utilitatile. Suma pe care fostul actionar o percepe lunar pentru aceste domenii este de 6 000 de lei.

Ros-albii ar trebui sa paraseasca cladirea de la Saftica pana la 1 iunie, conform aceleiasi surse, cu toate ca minihotelul si terenul aferent lui sunt puse sub sechestru de DNA intr-un dosar care il vizeaza pe Ionut Negoita.

Pe acceași temă