Diana Șoșoacă sare în apărarea lui Traian Berbeceanu! L-au demis pentru că s-a opus!

 Diana Șoșoacă sare în apărarea lui Traian Berbeceanu! L-au demis pentru că s-a opus!

Diana Șoșoacă, senator independent, sare în apărarea lui Traian Berbeceanu. Șoșoacă susține că fostul șef al BCCO Alba a fost demis din funcția de prefect pentru că s-a opus carantinării Capitalei.

Mai mult, ea susține că Bucureștiul a intrat în scenariul roșu pentru a fi împiedicat prostestul din 7 martie, din Capitală.

Lumea a început să se adune, am vorbit la emisiunea doamnei Bahmuțeanu și le-am spus oamenilor: ieșiți cu toții, ieșiți milioane!

L-au demis pe domnul Berbeceanu din funcția de prefect pentru că el s-a opus carantinării Bucureștiului și l-au pus pe Alin Stoica.

Astăzi (n.r. – vineri) vedem știri că Bucureștiul a intrat în scenariul roșu. Știți de ce este în scenariul roșu? Nu pentru că e COVID, ci pentru că se adună sute de mii de oameni la București pe 7 martie.

Comisia Europeană a precizat că vaccinarea nu va putea să fie obligatorie, că nu se poate impune un pașaport al vaccinării.

Am înțeles că în Parlamentul European avem aceeași problemă a inculturii juridice, în fabrica de legi a UE este masivă incultura juridică și foarte mulți de acolo nu au ce căuta.

Atâta timp cât există Convenția de la Oviedo, tu nu poți adopta nicio lege care să oblige pe cineva la un act medical”, a declarat Diana Șoșoacă.

Vezi și

După Irina Alexe, Lucian Bode mai aduce un pensionar special la șefia Ministerul de Interne! Pe filieră PNL, un fost comisar-șef de la Pașapoarte ajunge secretar MAI!

EXCLUSIV Meritocrație marca PNL! Un vânzător de produse din aloe, șef la Apele Române!

‘Blonda lui Boc’, ‘furată’ de Bode, a rupt norma! Peste 10.000 de euro pe lună, pentru secretara MAI!

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *