Diana Șoșocă atrage atenția asupra proceselor lui Florin Cîțu: ‘În urmă cu o lună apărea pe portalul Instanțelor de judecată; acum aceste date nu îmi mai apar pe portal’

Senatorul Diana Șoșoacă a vorbit despre procesele în care premierul Florin Cîțu este implicat ” În urmă cu o lună apărea pe portalul Instanțelor de judecată, pe lângă procesele lui Cîțu cu Romsilva, niște procese de partaj cu fratele său”.

„Știu de situația asta de foarte mulți ani. E am o investigație proprie,nu voi nimic încă publicității. În urmă cu o lună apărea pe portalul Instanțelor de judecată, pe lângă procesele lui Cîțu cu Romsilva, niște procese de partaj cu fratele său. Își împart între ei terenurile. Acum aceste date nu îmi mai apar pe portal. De câte ori vrei sa scapi să dai ceva înapoi instituțiilor statului inițiezi procese de partaj în familie. La nivel de Voineasa s-a retrocedat tot ce era acolo ilegal.”a menționat Șoșoacă.

„Dosarul în care dnul. Cîțu este pârât alături de Mănăsoi Elena, iar reclamantul este Romsilva și pârât este Comisia de Aplicare a Fondului Funciar Voineasa și Statul româna prin Ministerul Finanțelor Punblice, dosarul a fost respins. Primul termen de judecata a fost în 2017. este pârât iar Direcția l-a dat în judecată. Sunt foarte multe lucruri la nelocul lor. Se vede doar un pic de pădure, nu mai exista copaci , nu s-a plantat nimic s-a initiat o partie de schi cea mai moderna din Europa de care s-a ales praful. La Voineasa toate acele hoteluri care erau o bază turistica au fost lăsate în paragina. Cineva vrea sa se distruga ca sa faca complexe de lux iar chestia asta dureaza de 25 de ani.”, adeclarat Diana Șoșoacă, conform româniatv.net.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *