Donnarumma, aproape sa se inteleaga cu noul club! Va incasa 12 milioane de euro salariu pe an, iar comisionul lui Mino Raiola este urias

Contractul portarului cu AC Milan expira in aceasta vara.

Unul dintre cei mai ravniti jucatori din aceasta vara pe piata transferurilor este Gianluigi Donnarumma, portarul celor de la AC Milan, al carui contract va expira in mai putin de o luna de zile si va putea semna cu orice formatie din postura de jucator liber.

Fotbalistul italian este dorit de Juventus, Barcelona si PSG, insa se pare ca va semna cu echipa franceza, unde va primi un salariu de 12 milioane de euro pe sezon, iar pentru impresarul sau, Mino Raiola, va exista un comision de 20 de milioane de euro. Tocmai aceasta remuneratia a agentului a facut ca negocierile cu AC Milan sa se intrerupa, Paolo Maldini considerand ca pretentiile lui Raiola sunt de-a dreptul exagerate.

Gianluigi Donnarumma si-a ales si numarul de tricou, 99, acelasi purtat si pe „San Siro”. Este al doilea goalkeeper italian ce se transfera in ultima vreme in capitala Frantei, dupa Gianluigi Buffon, a carui aventura nu a durat insa decat un sezon, 2018-2019.

Pe acceași temă