După ce a petrecut alături de el, Carmen Dan îl laudă pe Liviu Dragnea: ‘A rămas un luptător’

Fostul ministru PSD al Afacerilor Interne, Carmen Dan, l-a lăudat pe Liviu Dragnea, fost președinte PSD, pentru modul în care a trecut peste perioada de detenție.

După ce a petrecut câteva ore alături de Liviu Dragnea, Carmen Dan a afirmat, joi seara, că fostul șef PSD a rămas același om puternic.

Vezi și Foto. Proaspăt eliberat, Liviu Dragnea petrece cu Codrin Ștefănescu și Carmen Dan

Am vazut acelasi om puternic. A ramas un luptator şi a trecut si peste probele fizice si cele psihice cu bine. Înca este in cautarea linistei. În perioada urmatoare urmeaza sa-si faca niste investigatii amanuntite, pentru ca are niste probleme cu spatele.

Sunt convinsa ca va face aceste verificari in tara. I-as recomanda sa-si acorde o perioada in care sa conteze doar linistea lui şi familia lui.”, a dezvăluit fostul ministru de Interne, la emisiunea lui Victor Ciutacu, conform Romaniatv.net.

Totodată, fostul ministru a dezvăluit că l-a vizitat pe Liviu Dragnea de câteva ori în cei doi ani şi două luni şi a vorbit cu el frecvent la telefon. Potrivit ministrului, în afară de ea şi de Codrin Ştefănescu, fostul lider PSD a mai fost vizitat şi de Florin Iordache.

Vezi și EXCLUSIV Vasile Dîncu, despre ieșirea dură a lui Liviu Dragnea: ‘Îi înțeleg reacția de frustrare. Pe de altă parte, a lăsat PSD-ul la un minim istoric’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *