E iar scandal între PNL și USR-PLUS, la Sectorul 1: Primarul Clotilde Armand ‘va răcni cât de curând același referen răsuflat: USL, Mafia’

PNL Sector 1 reacționează într-o postare pe pagina desocializare cu privire al ședinția de astăzi de la Consiliul Local.

Liberalii acuză că președintele de ședință propus de USR-PLUS a încălcat toate normele și regulile de bun-simț.

Mai mult, PNL Sector 1 că primarul Clotilde Armand „va răcni cât de curând pe Facebook același refren răsuflat: USL, Mafia”.

„Am propus schimbarea președintelui de ședinta. Președintele propus de USRPLUS, pe parcursul întregii ședinței de azi, a încălcat toate normele si regulile de bun simt.

Nu a dat cuvântul, deși era obligată sa facă asta. A intrerupt consilierii locali. Înregistrarea ședinței e publica si o transmitem si noi aici live. Vedeți cu ochii Dvs.

Succes, Daniel-Constantin Ciungu! Colegul nostru este un om echilibrat si corect. A mai fost Presedinte de ședinta si si-a îndeplinit exemplar atributiile.

Ca Primarul Armand Chlotilde s-a ridicat in ședinta si a făcut poza e alta poveste. Va răcni cat de curand pe Facebook același refren răsuflat: “USL”, “Mafia”. Se stie, oricine nu e de acord e mafiot sau USList. Ar fi mândru de ea CV Tudor.
#stopabuzurilor”, transmite PNL Sector 1.

Vezi și

EXCLUSIV În goana de a nu fi remaniat de Florin Cîțu, un ministru USR-PLUS blochează instituțiile aflate în subordine! Dispoziția dată de Claudiu Năsui și către omul lui Marcel Vela

Document intrat în posesia Bugetul.ro. Primarul și consilierii USR-PLUS ajung la DNA!

Marea reformă promisă de Lucian Bode la Ministerul de Interne mai așteaptă! Concurs cu un singur candidat pentru șefia IPJ Olt

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *