‘E o rușine!’ – Rareș Bogdan îl desființează pe Ludovic Orban și-l face praf pe ministrul USR-PLUS al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a lansat un atac dur, cu manta, la adresa lui Ludovic Orban, șeful PNL și cel care a purtat negocierile cu USR-PLUS pentru Ministerul Fondurilor Europene. 

Conform lui Rareș Bogdan, este o rușine faptul că Marcel Boloș, fost ministru al Fondurilor Europene în Guvernul Orban, nu face parte din Guvernul Cîțu.

Mai mult, Rareș Bogdan l-a făcut praf și pe Cristian Ghinea, actualul ministru al Fondurilor Europene. Europarlamentarul PNL a explicat că, dacă era Boloș ministrul Proiectelor Europene, România încasa până la sfârșitul lui august banii pentru PNRR.

Cu actualul ministru, a precizat Rareș Bogdan, de-abia îl semnăm prin septembrie.

„O să nasc un breaking news, dar nu am cum să nu-l nasc. M-aş fi bucurat să fie aici, alături de Lucian Bode care observ că vorbeşte mai multe de Transporturi decât de Interne (…) alături de Raluca Turcan aş şi vrut să fie aici şi trebuia să fie aici, oameni buni! Dacă stăteam drepţi şi negociam drepţi aici trebuia să fie Marcel Boloş care ar fi fost cel mai bun ministru al Fondurilor Europene. E o ruşine că nu este în Guvernul Cîţu! Este o ruşine pentru liberali şi pentru România! Şi vă mai spun ceva: dacă Marcel Boloş era ministrul Fondurilor Europene, sau Investiţiilor, sau cum Dumnezeu, că îi tot schimbă numele, vă asigur că eram în cele 14 state care semnau PNRR-ul şi încasam până la sfârşitul lui august banii! Aşa, îl semnăm prin septembrie. Dar nu e Marcel Boloş. Din ce cauză? Poate vă răspunde unul dintre cei care vin după mine, să vorbească aici”, a afirmat Rareş Bogdan, în faţa delegaţilor la conferinţa de alegeri a conducerii PNL Bihor, conform News.ro, citat de Știripesurse.ro.

Acesta le-a transmis liberalilor din judeţul Bihor că la alegerile din 2024 „nu mai merge cu Ciuma roşie”, ci cu realizări şi le-a transmis acestora că „viitorul pentru PNL este preşedintele Florin Cîţu, în parteneriat cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban”.

Vezi și EXCLUSIV Se pregătește instalarea unui șef plin la ‘Doi și-un sfert’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *