Emanuel Ungureanu (USR-PLUS), atac dur la Florin Cîțu: Se folosește cinic de o tragedie. O mare nesimțire

 Emanuel Ungureanu (USR-PLUS), atac dur la Florin Cîțu: Se folosește cinic de o tragedie. O mare nesimțire

Emanuel Ungureanu, deputat USR-PLUS, lansează un atac dur la adresa premierului Florin Cîțu, după ce acesta din urmă s-a lăudat că, în urma intervenției sale, cele două persoane care au suferit arsuri grave în explozia de la Petromidia au fost transferate în străinătate.

Ungureanu spune că Florin Cîțu se folosește cinic de o tragedie și cataloghează ieșirea premierului ca o mare nesimțire.

„Mania grandorii
Rușine, Florin Cîţu!
Premierul României se laudă pe Facebook în mod deșănțat că „a intervenit” și a rezolvat el cu transferul în străinătate a doi mari arși, după accidentul de la Petromidia.(foto 1)
Câțu uită sau nu știe faptul că există un ordin de ministru 476/2017 care stabilește care sunt criteriile pentru transferul pacienților mari arși în străinătate.
Ordinul poate fi consultat aici
https://lege5.ro/…/ordinul-nr-476-2017-privind…
Vanitos și superficial, Câțu vrea să-și arate mușchii în competiția internă pentru șefia PNL folosindu-se cinic de o tragedie.
O mare nesimțire.
De ce nu vorbește domnul Câțu cu Nicușor Dan și cu doamna Clotilde Armand să se demoleze mai repede cotețele de la Spitalul Grigore Alexandrescu pentru a se construi un spital nou acolo pentru copiii care suferă arsuri grave?
Câțu ar trebui să se intereseze ce a făcut Ministerul Sănătății de de la tragedia Colectiv și până azi să rezolve problema marilor arși?
Au fost alocați bani la Spitalul Sf Spiridon Iași, la Spitalul de Arși din București, la Timișoara? și exemplele pot continua…de ce statul român nu poate avea grijă de cetățenii lui?
Cine din Ministerul Sănătății trebuia să se ocupe de marii arși și nu a făcut-o?
Cine răspunde de infecțiile intraspitalicești din spitalele de mari arși din România?
Rușine,Câțu!”, spune Ungureanu.

Vezi AICI cum s-a lăudat Florin Cîțu!

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *