EXCLUSIV | Becali a gasit noua problema a lui Morutan dupa masina de peste : Daca stai acolo, nu mai stii sa joci fotbal!

Gigi Becali a fost critic la adresa unora dintre jucatorii sai dupa debutul din Liga 1. 

Una dintre ‘victimele’ patronului a fost Olimpiu Morutan, in schimbul caruia Becali spera sa obtina milioane de euro. Dupa ce in sezoanele trecute ii critica forma slaba si o punea pe seama faptului ca si-a cumparat ‘o masina de peste‘, de aceasta data finantatorul a gasit o noua ‘problema’. 

Gigi Becali a spus ca faptul ca s-a mutat in Pipera, o zona exclusivista a Capitalei, il influenteaza pe fotbalistul sau, iar acesta ar fi unul dintre motivele pentru care nu mai joaca la fel de bine. 

„Se intampla ca tu te apuci sa driblezi la mijlocul terenului si nu ai nicio realizare. Sa te muti la Domnesti, nu la Pipera. Daca stai la Pipera, nu mai stii sa joci fotbal. El e baiat cuminte, dar oricat ar fi de cuminte, la Pipera nu joaca bine. 

Morutan nu are cum sa uite fotbalul, nu-l lasa talentul. I-am spus impresarului sa-i zica sa se mute la Domnesti”, a spus Gigi Becali la PRO X. 

  • EXCLUSIV | Becali a gasit noua 'problema' a lui Morutan dupa 'masina de peste':

Pe acceași temă