EXCLUSIV | Dan Petrescu, aproape de revenirea in Liga 1! Destinatie surpriza pentru fostul antrenor al campioanei Romaniei

Dan Petrescu este la un pas de revenirea in Liga 1. 

Fostul antrenor al celor de la CFR Cluj este dorit de o rivala din playoff. Potrivit informatiilor www.sport.ro, Sepsi Sf. Gheorghe vrea sa se bata la titlu cu Petrescu.

Sefii noii forte din liga intai, Sepsi, vor sa-l convinga pe Dan Petrescu sa preia echipa. Sepsi il asteapta pe Petrescu cu un nou stadion, care va fi inaugurat in august. 

Pe langa titlurile cucerite cu Urziceni si CFR Cluj, Dan Petrescu a mai castigat si Supercupa Romaniei cu ASA Tg. Mures.

Ladislau Boloni e varianta de rezerva a celor de la Sepsi, in cazul in care Petrescu nu accepta oferta.

Actualul antrenor al covasnenilor, Leo Grozavu, are casa la Cluj si luni decide daca accepta oferta campioanei CFR. „Nu e cazul sa mi fac auto reclama. Au plecat antrenori mari, au castigat campionatul si au plecat„, a spus Leo Grozavu pentru Pro TV si www.sport.ro. 

Edi Iordanescu si-a luat adio de la CFR Cluj dupa ce a cucerit titlul, in ciuda faptului ca jucatorii isi doreau ca el sa continue alaturi de echipa. „A depus o munca si probabil ca merita o sansa sa continue ceea ce a inceput„, a declarat Ovidiu Hoban. 

Pe acceași temă