EXCLUSIV | De ce să mint, vreau să plec de la FCSB! Căpitanul Tănase visează la un transfer! Unde ar vrea să joace

FCSB – Shakhtar Karagandy se vede în direct pe PRO TV și în format livetext pe www.sport.ro, joi, de la 21:30! 

Florin Tănase (26 ani) își dorește să prindă un transfer în afară și a spus asta în repetate rânduri încă de la încheierea sezonului trecut. Gigi Becali a spus că este dispus să îl lase pe Tănase să plece dacă primește o ofertă de 5 milioane de euro, însă s-a răzgândit imediat după meciul cu Botoșani, încheiat 0-0 și a anunțat că nu mai vrea să îl vândă. 

Cu toate astea, Tănase își menține dorința de a pleca și a exprimat din nou acest lucru, chiar înainte de meciul din Conference League.

„Îmi doresc să plec, nu pot să vă mint, dar rămâne să vedem ce se va întâmpla. Mi-aș dori să fie în Europa, normal. În Spania mi-aș dori, sper să fie o echipă bună de cupele europene”, a spus Tănase pentru www.sport.ro și PRO TV. 

În așteptarea transferului, golgheterul din sezonul trecut și căpitanul roș-albaștrilor este gata pentru debutul din Conference League. 

„Sunt sigur că nu vom avea parte de o dublă ușoară. Cum am văzut și la meciul CFR-ului, e greu să spui dinainte că ești mare favorit”, a spus căpitanul echipei. 

  • EXCLUSIV |

FCSB – Shakhter Karagandy, joi, de la 21:30, în direct la PRO TV! Bucurați-vă de fotbal!

Pe acceași temă