EXCLUSIV | Victor Piturca a dat verdictul dupa victoria zdrobitoare a Italiei! Ce l-a surprins si care sunt partile negative ale partidei

Fostul selectioner al nationalei nu a vazut cu ochi buni prestatia formatiei Turciei.

Invitat permanent al PRO TV-ului pe toata durata Campionatului European, Victor Piturca si-a intrat in paine si a dat verdictul dupa primul meci al turneului, Italia – Turcia, castigat de formatia pregatita de Roberto Mancini, 3-0, in urma unei dominari totale pe care au impus-o inca din primele minute ale partidei.

Pitruca i-a criticat pe jucatorii turci pentru cum s-au prezentat si spune ca trebuie sa prezinte o alta atitudine, iar pentru formatia invingatoare a avut doar cuvinte de lauda.

„Turcii au fost de nerecunoscut, pe cand italienii au fost extraordinari. Asta e frumusetea fotbalului. Sunt seri si seri. Ma gandesc si la lucrul asta, fiindca e imposibil de crezut ca jucatorii turci sa se comporte in maniera asta. Nu au atacat, s-au aparat grupat, cu toata echipa. Putem spune, totusi, ca Italia e extrem de puternica in momentul asta. Mancini a reusit lucruri extraordinare”, a spus Victor Piturca dupa meciul de debut de la Euro 2020.

Pe acceași temă