Florin Cîțu se laudă: ‘În urma intervenției mele, cele două persoane vor fi transferate în străinătate’

 Florin Cîțu se laudă: ‘În urma intervenției mele, cele două persoane vor fi transferate în străinătate’

Premierul Florin Cîțu se laudă pe pagina de socializare, în contextul transferului în străinătate al persoanelor care au suferit arsuri grave în explozia de la Rafinăria Petromidia.

Florin Cîțu susține că în urma intervenției sale cele două persoane care au suferit arsuri grave urmează să fie transferate în străinătate.

„În decursul zilei de ieri m-am interesat de starea celor două persoane care au arsuri grave, în urma exploziei de la Petromidia. Am discutat atât cu ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, cât și cu secretarul de stat, Raed Arafat. Am solicitat să beneficieze de cea mai bună îngrijire în țară, iar dacă transferul lor în străinătate este o soluție mai bună, trebuie demarată procedura.

Mă bucur că în urma intervenției mele, cele două persoane, care în prezent sunt internate la Spitalul Floreasca, vor fi transferate în străinătate. Cel mai probabil, transferul ar urma să fie făcut mâine. De fiecare dată trebuie să ne intereseze un singur lucru: pacientul să aibă parte de cel mai bun tratament”, spune Florin Cîțu.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *