Florin Roman, reacție-fulger la atacul lui Ludovic Orban: Cum să spui tu, domnule Orban, că PNL nu-i datorează nimic președintelui Klaus Iohannis?

 Florin Roman, reacție-fulger la atacul lui Ludovic Orban: Cum să spui tu, domnule Orban, că PNL nu-i datorează nimic președintelui Klaus Iohannis?

Florin Roman, deputat PNL, a reacționat dur la adresa președintelui partidului, Ludovic Orban, după ce acesta din urmă l-a atacat pe Klaus Iohannis.

Roman i-a transmis lui Orban că este ceea ce este pentru că șeful statului a fost corect cu el.

E clar! Cu Ludovic Orban se întâmpla ceva! Cum sa spui tu domnule Orban ca PNL nu-i datorează nimic președintelui Klaus Iohannis?

Fără Klaus Iohannis, domnule Orban, PNL nu era acum la guvernare, după ce Dvs ați pierdut alegerile parlamentare ca presedinte al PNL! Evident ca de vina sunt alții:))! Iar Dvs v-ați “sacrificat” in scaunul de presedinte al Camerei Deputatilor, după ce ați dat toți asii guvernării la USR!

Klaus Iohannis a luat 6,5 milioane de voturi? Dvs domnule Orban, ati câștigat vreodată ceva, dar măcar ceva, pe vot uninominal?

Dacă ați uitat, președintele v-a susținut necondiționat. Pana ați luat-o pe cai greșite! Ați ajuns premier cu sprijinul domniei sale! Și asta ați uitat!

Nu Dvs l-ați făcut presedinte pe Klaus Iohannis, cum fără jena, v-ați exprimat! Dvs sunteți ce sunteți pentru ca președintele a fost corect cu Dvs!

Pe liderii liberali i-ați atacat, pe premier, mai nou pe președintele Iohannis! Cam multe fronturi deschise cu colegii domnule Orban!

Dar, m-am liniștit! Acum sunteți brat la brat cu Barna și extremiștii lui Simion! Acolo va e locul…
Klaus Iohannis e președintele nostru! Nu Dvs!”, a reacționat Florin Roman.

Vezi și Ludovic Orban se încordează în fața lui Klaus Iohannis! ‘PNL nu are nicio datorie față de el’

Atacul lui Ludovic Orban la Klaus Iohannis

Eu cred că PNL nu are nicio datorie faţă de preşedintele Iohannis. Dimpotrivă. Am convingerea că preşedintele PNL trebuie să fie ales de membrii PNL cu mintea lor, cu gândirea lor şi cu sufletul lor. Eu cred că preşedintele PNL trebuie să fie îndatorat şi legitimitatea lui să se bazeze doar pe votul dumneavoastră, marea oaste a PNL.

Vă asigur, în acelaşi timp, că după ce voi câştiga, va fi acelaşi parteneriat de succes cu preşedintele României, aşa cum a fost în toţi cei patru ani de zile cât am fost preşedintele PNL şi am câştigat aproape toate bătăliile pe care le-am dus”, a declarat Ludovic Orban.

Vezi și

Polițiștii o ironizează pe Irina Alexe (USR-PLUS), fosta polițistă pensionată la 42 de ani și demisă de Florin Cîțu din funcția de secretar de stat în MAI

Olguța Vasilescu trage un semnal de alarmă! Dacă Guvernul nu se va ține tare pe poziții, vârsta de pensionare va crește la 70 de ani

Politică de ‘oameni noi’. Cosette Chichirău (USR-PLUS), prinsă cu minciuna! ‘N-am folosit niciodată expresia Ciuma Roșie’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *