Gabriela Firea, despre Ludovic Orban: În goana după funcții și privilegii, și-a uitat datoria față de cetățeni!

 Gabriela Firea, despre Ludovic Orban: În goana după funcții și privilegii, și-a uitat datoria față de cetățeni!

Gabriela Firea, președintele PSD București, lansează un atac dur la adresa lui Ludovic Orban, președintele PNL.

Firea susține că, în goana după funcții și privilegii, Orban și-a uitat datoria față de cetățeni.

„În goana după funcții și privilegii, unii oameni politici își uită datoria față de cetățeni! Este și cazul domnului Orban, care a recunoscut aseară că, dacă nu făcea un compromis politic pentru București, mare cât Casa Poporului – alianța PNL – USR – Plus -, “Gabriela Firea era cea care câștiga detașat încă un mandat de primar general”. Declarație făcută în contextul în care domnii Orban și Cîțu se luptă pentru șefia PNL. Își încordează mușchii politici doar pentru a accede la cea mai înaltă funcție din partid! Cum spuneam : pentru onoruri, pentru avantaje, pentru ei! Nu pentru oameni!
Să ne imaginăm ce-ar fi însemnat pentru țară dacă acești “bravi” politicieni ar fi consumat atât de multă energie pentru identificarea bugetului necesar creșterii alocațiilor pentru copii – bani sunt, dar prost gestionați și prioritizați!, pentru atragerea de fonduri europene – Programul de reziliență să fie un succes pentru România, nu o rușine la nivel european, firmele private să fie concret sprijinite, pentru diminuarea efectelor pandemiei, pensionarii să nu mai fie umiliți după o viață de muncă iar bolnavii cronici să fie ținuți pe la porțile spitalelor!
Domnul Orban merită să fie din toamnă doar o amintire – și nu tocmai plăcută -, în politica noastră!
El este autoral moral și politic al dezastrului de azi, din Capitală!
Când nu aveți apă caldă, când constatați că s-au scos autobuze din circulație și iar e aglomerat și prea cald, când vedeți șantiere închise, gropi în asfalt, mizerie în parcuri, gunoaie peste tot, când vă speriați de țânțari periculoși și de șobolanii care se plimbă precum pisicile prin oraș, să nu vă gandiți doar la Nicușor Dan – un monument de incompetență și minciună -, ci și la Dl Orban – un alt monument al disprețului față de oameni!
Un om cinic, mărunt politic dar care s-a cocoțat prin șobolăneli în funcții mari !
Mult prea mari pentru capacităților sale intelectuale și reperele morale pe care le clamează dar nu îl reprezintă!”, spune Gabriela Firea.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *